Search This Blog

Tuesday, April 08, 2008

Нови избори ... на кој му иска а на кој у стиска ...

ДУИ ги ковертира своите потписи за предвремени избори ... сега доаѓа ред да видиме на кого што му “се иска“ а на кого “му стиска“ ...

Од почетните искажувања на лидерите на малите партии се гледа дека на нив “им стиска“ ... не сакаат нови избори ... СДСМ бара техничка влада ... значи и на нив “им стиска“ ... да видиме сега на ВМРО-ДПМНЕ дали “им иска“ или “им стиска“ од нови извори ...

Груевски нели пред големите одлуки сака неколку дена да преспие ... значи одговор ке чуеме за ден два или можеби три ... денеска врши консултации ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter