Search This Blog

Friday, April 25, 2008

Небото и облаците ...

Главна причина за сликањето по силниот ветер и дождот - беше да пробам да сликам во прекрасното шарено плаветнило на небото ... које секојпат ме плени кога воздухот ке се избистри од скопскиот смог ... во играта на светлото и сенката ...

1.

За да ги видите преостанатите фотки кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter