Search This Blog

Friday, April 18, 2008

Од заедничката политика околу името остана само “п“ ...

Во време кога ни е потребно единство околу спорот за името ... Груевски одлучи повторно да прави засебна политика за името ... веројатно од партијски побуди поврзани со изборите ... да се демонстрира тврда линија на заштита на името и националниот идентитет ... Го скара и преговарачот Димитров кој побара и во време на избори повторо да има единствена национална стратегија за името ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/35D86C4CCE796947B9B154FC8885EBA9.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Од фотката преземена од Утрински се гледа разидинувањето ... кое веројатно Нимиц го видел уште од авион ... Играјки на тврдата линија Груевски ризикува да биде прочитан од меѓународната која може да му сврти грб ... осем ако нема некој адут во ракавот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter