Search This Blog

Monday, April 28, 2008

Несоница ... продолжен празник ...

Понекогаш имам проблем лесно да заспијам и мирно да ја преспијам ноќта ... таква беше и оваа ... без некоја особена причина неможам да заспијам т.е. тешко заспивам ... некако ми успева ако гледам телевизија и особено ако има некоја дебатна емисија ... често ме успива бурекчијата ... Во живот се немам напиено некое апче за полесно заспивање ... од апчиња пијам само аспирини и могу, многу ретко некое апче за глава ... Им завидувам на луѓе кои само што ке ја стават главата на перница заспиваат ... таков беше дедоми ... така лесно заспива сопругата и зетми ... чиниш уште не легнале заспале ... блазеси им.

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter