Search This Blog

Thursday, April 24, 2008

Расцветан парк во Ново Лисиче ...

Вчера по ветерот и дождот искористив прилика да појдам да фотографирам во блискиот парк ... во кој често ги испробувам моите аматерски вештини на фотографирање ... Така настана оваа фото сесија во паркот која ке ја представам во неколку продолжетоци ...

Првата е поврзана со пролетта - моето најомилено годишно време ... со цветовите во паркот и со прекрасниот раскош на зеленилото во паркот ...

1.

За да ги видите и преостанатите слики кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter