Search This Blog

Thursday, April 24, 2008

Голупчиња ...

Денеска по ветерот и дождот искористив прилика да појдам до блискиот парк да направам неколку свежи фотки ... и тука ги уловив голупчињата ...

Сликата “http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-1.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

За да ги видите сите фотки кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter