Search This Blog

Saturday, April 26, 2008

Калфинско и Мајсторско Писмо ... Денковски Милан ...

Сликата “http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-4.jpg?t=1209215645” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Калфенско Писмо Денковски Милан 1930 година.

Ако сакате да го проследите целиот пост кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter