Search This Blog

Sunday, April 13, 2008

Сакура во Скопје ... бидна ... фотки ... Nihon ni ikitai ... Watashi wa Makedonia-jin ...

http://blogot.blog.com.mk/system/files?file=sakura3.jpg


Веќе трета година чинам се прославува Сакура - цветањето на црешите на улицата Максим Горки ... во Саботата бев и си поминав прекрасно ... беа и некои други блогери од веќе големата блогерска заедница ... повторно да не зборувам јас многу ... ке оставам да зборува мојот фото апарат ...

Sakura vo Skopje 0 Sakam da odam vo japonijaSakura vo Skopje 1 Cvetanj na cresite


Sakura vo Skopje 2 Cvetanj na cresite 2 ...


Sakura vo Skopje 3 Cvetanj na cresite 3 ...

Воколку сакате да ја погледате целата фото сесија од Сакура фестивалот ... кликните тука т.е. на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter