Search This Blog

Sunday, April 20, 2008

МК јагне во Грција виа Србија ...

Србија за првпат увезува МК јагне ... зарем на никого не му текна дека јагнето ке оди во Грција ... само со печат од Србија ... а можеби само документите и печатите ке бидат србски а јагнето воопшто нема да оди во Србија ... Бизнисот знае да премостува граници ... За изигрување на папирологија сме имаме искуство со ембаргото према Србија т.е. бивша ЈУ ...

Се сеќавате на случаевите кога грците што студираа во Македонија одеа во Ниш да земат дипломи кои важеа во Грција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter