Search This Blog

Wednesday, April 16, 2008

РМ со излез на море ... ??! ... Не “Солун е наш ...“ туку “Солун ке дојде кај нас ...“ ...

РМ со излез на море ... ??! ... ама можеби по еден век ... :)

По еден век можеби РМ ке има излез на море ... ке се стопел антартикот и глечерите ... и кај Гевгелија ке имаме огромна плажа ... “Коцка-бич“ ... Граѓаните на Солун ке се преселат во Гевгелија и Битола ... бидејки до тогаш Солун ке биде под морската површина ... ??!! ... затоа ако сакате да ќарите купувајте земја во Гевгелиско ... не случајно гувернерот наш купува таму ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter