Search This Blog

Tuesday, April 22, 2008

Дали започна изборната “касапана“ во албанскиот кампус ...

Ке има ли мирни и демократски избори во албанскиот кампус на овие парламентарни избори ... особено по најавата на “војводата“ Тачи дека од ДУИ ке ги направат “касапана“ на овие избори ...

За да не бидат покуси противниците не ДПА (ДУИ во случајот ...) почнаа да прават касапана од просториите на ДУИ во Оризаре ... имено вчера

Во гостиварското село Форино денеска околу 03.15 во дворот на куќата на поранешниот пратеник и заменик - министер за одбрана Талат Џафери (46) активирана е експлозивна направа.

Се чини дека таканаречаната меѓународна заедница во Македониаја - представувана преку нивните Амбасадори стационирани во Македонија ке имаат полни раце работа да го сопрат најавениот “крвав пир“ ... се чини дека нашите институции се немоќни да го решат овој спор ... и да ги изведат пред лицето на правдата ваквите прекршители ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter