Search This Blog

Wednesday, April 09, 2008

Е.К.Е.П. ... ни се заканува ...

На вестите на Сител бевме информирани дека Е.К.Е.П. ... ни се заканува ...

Незнам како грцоте се извадија од националистичката кал која ги предизвика песните кои ги пееа грчките специјалци - каде македонците и други непризнаени етнички национални малцинства во Грција беа шиканирани понижувани и заплашувани ... ке биде интересно да се следи ...

Мене ова ми личи на иста кујна ... како ли сега ке се вадат грците ... како ли ке ни продаваат приказни за “добрососедски односи“ ... и дека ни сакаат се најдобро ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter