Search This Blog

Tuesday, April 29, 2008

Уште едно мерење ... на предизборниот рејтинг ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/D510CF58C7C15744BC302B4344B5A42A.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Од сите досегашни рејтинзи позицијата си го храни егото дека се многу високо на рејтинзите ... дали ова ке ја “успие“ позицијата ... или ке ја обедини опозицијата ... ке видиме во времето на кампањата а секако на денот на изборите ...

1 comment:

Никола-Прилеп said...

Не станува збор за тоа кој ќе се успие или кој ќе се обедини. Наместо тоа, треба сите да се запрашаат, на што се должи високиот рејтинг на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски и да земат поука дека, само преку работа и грижа за граѓаните политичките партии можат да имаат висок рејтинг.

Blog Archive

Site Meter