Search This Blog

Saturday, April 05, 2008

Скопје панорами (второ продолжение ...)

Skopje panorama 6 Prema vodno i olimpisko


Skopje panorama 7 Prema vodno i stara zlezncka


Skopje panorama 12 Prema kisela voda ...


Skopje panorama 16 Prema Vodno ...


Skopje panorama 18 Prema Vodno 2 ...


Skopje panorama 19 Prema vodno i stara zlezncka 2 ...


Skopje panorama 20 Prema Vodno 3 ...


Skopje panorama 21 Prema kapistec ...


Skopje panorama 22 Prema kapistec 2 ...


Skopje panorama 23 Prema Olimpisko ...


Skopje panorama 24 Prema Vodno 4 ...


Skopje panorama 25 Prema Vodno 5 ...


Skopje panorama 26 Prema Vodno 6 ...


Skopje panorama 27 Prema Vodno 7 ...


Skopje panorama 29 Prema Vodno 8 ...


Skopje panorama 30 Prema Vodno 9 ...


Skopje panorama 31 Prema Vodno 10 ...

Морав малку да ги шминкам сликите поради непродорноста/лошо светло за сликање ... неубавото време ... мала сумаглица ... многу и е жал што не беше поубаво времето ... убав пролетен ден за сликање ... но небото беше матно ...

Ова е второ продолжение на фотките кои панорамски ги сликав вчера ... ке следат уште неколку продолженија ... жал ми е што не ми се погоди денот со светлото ... особено се осетува за овие фотки кои се сликани према Водно ...

Првото продолжение можете да го најдете на линкот тука ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter