Search This Blog

Thursday, November 06, 2008

Triple Play - CableTel Скопје ...

http://www.cabletel.com.mk/images/triple%20play1.png
Од завчера ова е најновата понуда на КабелТел Скопје:

Трипл Плеј (Triple Play)

Аналогна телевизија со 66 канали
Кејблтел Екстра - 4 Mbps download
Фиксна телефонија:
- Бесплатни разговори во мрежата на Кејблтел
- Гратис 150 мин. локални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 25 мин. национални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 10 мин. кон мобилните оператори
Цена: 1290 денари

Трипл Плеј Плус (Triple Play Plus)

Аналогна телевизија со 66 канали
Кејблтел Екстра - 4 Mbps download
Фиксна телефонија:
- Бесплатни разговори во мрежата на Кејблтел
- Гратис 200 мин. локални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 50 мин. национални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 15 мин. кон мобилните оператори
Цена: 1490 денари

Трипл Плеј Лукс (Triple Play Lux)

Аналогна телевизија со 66 канали
Кејблтел Екстра - 4 Mbps download
Фиксна телефонија:
- Бесплатни разговори во мрежата на Кејблтел
- Гратис 250 мин. локални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 75 мин. национални разговори кон другите фиксни оператори
- Гратис 20 мин. кон мобилните оператори
Цена: 1690 денари

*Цените се со вклучен ДДВ

No comments:

Blog Archive

Site Meter