Search This Blog

Saturday, November 15, 2008

А1 и Сител се натпреваруваат, кој повеќе ке му се упика на Груевски ... сепак Сител/Латас е лидер ...

А1 спроведува/ше засилена кампања во одбрана на нашето име, Велија на трибини ги осудува/ше сите политички противници на Груевски ... особено акцентираше кон одговорноста на Црвенковски ... Гледам сега му се пуштил на Министерот Спасеновски ...

читај повеќе »

Но подпикувањето на Сител/Латас ниможе да се достигне ... пред некој ден кога беше интервјуто на цела Влада со сите уредници на поголемите медиуми ... сите прашуваа, само Латас даваше констатации и делеше лекции на опозицијата и председателот ... иако тема беше владините сто дена ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter