Search This Blog

Monday, November 17, 2008

Информатички услуги ...

Многу малку информатичари неможат да си најдат работа ... институциите на системот имаат глад за информатичари, но за жал нивните плати - како впрочем и на сите вработени се мали ... луѓето си бараат додатна работи ... што би се рекло “се снаоѓаат“ ...

читај повеќе »

Утрово добив интернесна меил понуда:

  • Нудам информатички услуги,
  • Анализа проектирање изработка на информатички системи, мрежи, бази податоци ...
  • Ивица Ѓорѓиевски - Информатичар Скопје Македонија
  • Тел +389 76 818707, +389 2 2576093
  • ЕМаил ivicasoft@gmail.com
  • Месенџер ivicasoft@hotmail.com
Вистински оригинален начин - како да си најдеш работа ... сеедно дали е редовна или вонредна ... ова се вика претприемачки дух ... мала примедба ... кога бараш работа добро е да доставиш и CV - Resume ... за да се види што досега одработеле ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter