Search This Blog

Friday, November 21, 2008

Мразам студ и северен ветер ... особено во зима ...

http://www.drhowiefritz.com/Cold_Wind.jpg http://www.mountainbike-expedition-team.de/Tibet/large/044aTibet05.jpg http://gallery.photo.net/photo/5547853-lg.jpg

Иако надвор гледам сонцето милува ... синоптичатите предвидуваат дека од денеска студот ке навлезе во наша сончева Македонија ... на повисоките места на радост на скијачите и снегот ке зацарува ... особено за во недела се предвидуваат вистински зимски ниски температури и шибање на оној ужасен северњак кој навлегува во коски ...

читај повеќе »

Мразам студ и северен ветер ... особено во зима ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter