Search This Blog

Tuesday, November 04, 2008

Обама или Мекејн ... денеска одлучува народот на САД ...

Денеска ке се види дали ке паднат некои стереотипи во САД политиката, кога се работи за избор на нивниот претседател ...

читај повеќе »

  • дали ке победи елоквентноста на помладиот Обама ... ветувањата за промени ...
  • дали неуспехот на Буш ке го закопа Мекејн ... тука доаѓа и неговата статичност ... па и старост ако сакате ...
  • дали конечно САД ке гласа за црнец за Претседател ... со што ке заврши ерата на расната сегрегација во САД ...
Се говори дека Обама ке биде новиот Претседател ... разликата е само 5 проценти во корист на Обама ... ке одлучат неопределените ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter