Search This Blog

Tuesday, November 18, 2008

Моторите во гаража ...

Моторите во гаража ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-23.jpg?t=1227028553

читај повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-23.jpg?t=1227029241

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-22.jpg?t=1227029262

1 comment:

volan said...

есента длабоко настапи ... залади ... почна и поврнежливо да биде ... горните снимки се пред дваесетина дена кога времето сеуште дозволуваше користење на моторите ...

летото гризна малку од периодот на есента ...

е да ... утре е ден на дрвото по вторпат ... кој може нека излезе нека засади барем по неколку дрвца ... навистина ке биде студено и веројатно како и денеска врнежливо ... но тоа ке значат одични предуслови дрвцата да се прифатат ...

Blog Archive

Site Meter