Search This Blog

Thursday, November 06, 2008

Секс афери во високите кругови на политиката ... Од швалеруша до Министерка ...

Историјата познава многу војсководачи кои војувале заради жена ... во современото живеење имаме разни пикантерии ... Претседателот Клинтон се извлече само со извунување кон семејството заради случајот со Левински ... Имавме случај на швалерисување во Светската банка ... чинам и во ООН ... Берлускони е обвинет дека поставил министерка зарад “услугите“ кои таа му ги правела ... Претседателот на Израел даде оставка заради секс афера ... и ново избраниот Претседател на САД е со секс афера - сопругата на Обама испратила некоја советничка на Обама во некоа од островските земји на времена работа ...

читај повеќе »

Во нашето опкружување познат беше случајот на една советничка за култура која негуваше “добри односи“ со нашиот тогашен Претседател ... по откривањето на аферата отиде во амбасадата во Лондон ... Еден наш бивш Премиер од својата секретарка направи втора сопруга ... замислете тој сеуште е успешен/подобен политичар ...

Фамилијарните вредности како да не се важни за нашите политички кариери ... изгледа дека секс аферите во високите кругови на политиката се неминовност ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter