Search This Blog

Monday, November 24, 2008

Запален имот/автомобил на даночен инспектор во Прилеп ...

Нов со пробни таблици Мерцедес Ц-200 бил запален со запалива течност ... Полицијата испитува дали случајот се поврзува со некој кој се замерил со инспекторот задади даночен прекршок ... или се работи за некој вид друга одмазда т.е. порака ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter