Search This Blog

Monday, November 17, 2008

На блогот на францускиот министер за европски прашања ...

читај повеќе »

Драги мои МК политичари и Министри, учите од французите и останатите ЕУ политичари, кои се` повеќе своето политичко CV го градат на свои блогови ... наместо колумни по весниците пишувајте во свои блогови ... а весниците ке ве цитираат ако сте мериторни ...

Додуше ние гледаме антидемократско однесување на водството на нашите две најмоќни султан партии ... од една страна ја имавме забраната на Груевски , кој на своите министри, пратеници, локални функционери - им забрани да даваат неавторизирани изјави ... од друга страна сега гледам таа “мода“ се тера и во СДСМ ... им се забранува на пратениците да даваат изјави ...

Нели се тоа антидемократски методи ... методи на султан партии ...

- БЛОГ на МК Политичари ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter