Search This Blog

Tuesday, November 11, 2008

Пензионерите да ја плаќаат поштарината ... Пензионерите се и гласачи - локалните избори се ближат ...

Државата преку обавезните трансакциски сметки им оди на рака на банките ... кои тријат раце за нови 50.000 корисници на нивни услуги ... Сеуште 50.000 пензионери немаат отворено трансакциски сметки ...

читај повеќе »

Дали позади оваа реформа се крие суптилното решение на владата да не ги плаќаат поштарините за носење на пензиите до дома ?? ... тоа ли е новото решение за штедење на тимот на Министерот Славевски ... Славевски јавно рече дека овој проблем очекува да го решат банките, иако тоа не е нивна обврска ... Премиерот потврди дека на владина седница повторно ке се разгледува оваа одлука ...

Пензионерите се и гласачи - локалните избори се ближат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter