Search This Blog

Friday, November 07, 2008

Менгеле - оживеја во Косово ... Трговијата со човечки органи ...

Трговијата со човечки органи на заробените србски и неалбански жители на Косово е нешто кое го откри Карла Дел Понте ... но не го процесуира ... во својата книга опиша како и каде се тргувало со човечки органи во Албанија ... албанците се разбира демантираа ... истрага за случајот спроведува србското обвинителство - но нема соработка од косовската страна ...

читај повеќе »

Деновиве како бомба одекна сензационалната вест дека трговијата со органи во Косово сеуште трае ... на дело е фатен доктор каде нелегално пресадува бубрег на израелски граѓанин ... Менгеле во Косово повторно оживеа ...

Дали ваква судбина имаа и нашите исчезнати граѓани во фингираната војна од 2001-ва ...

1 comment:

Anonymous said...

Bas me interesira dali ke imas komenter od nekoj od ovie shiptarskive - blogeri i kakov ke bide komentarot.

Blog Archive

Site Meter