Search This Blog

Wednesday, November 26, 2008

„Сведмилк“ ... проблеми ...

Таман се порадувавме дека ете во странските инвестиции влезе вистинска компанија во сектор на производство на млеко и млечни продукти ... во сектор во кој беше неопходна конкуренција ... во сектор во кој Сведмилк внесе нови стандарди на производство и квалитет на готовите производи ... имаме криза во Сидмилк ...

читај повеќе »

Искрајно се надевам дека кризата брзо ке се надмине ... можно е во сета ова криза улога да има пожарот на халата на скопска кланица, каде беше опожарена голема количина на готов производ на Свидмилк ... а можеби е во прашање и некоја ујдурма ... капитално несогласување меѓу партнери ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter