Search This Blog

Wednesday, January 14, 2009

Скопје од спомени ... Бидете дел од историјата на Скопје ...

http://www.skopjeodspomeni.com.mk/images/header1.jpg

Веселин Стефановски - Вени, го остварил ветувањето дадено пред некое време дека ке подигне сајт на кој ке може да се разменуват и подигаат стари фотографии од Скопје ...

читај повеќе »

За ова пишував во еден ој давнешен пост СКОПЈЕ - SKOPJE ... Старо Скопје (втор дел).

Скопје од Спомени е сајт кој е креиран за размена на стари фотографии и приказни за Скопје ...

Бидете дел од историјата на Скопје ... Ставајќи стара или нова фотографија, раскажу вајќи случка или настан од минатото, станувате забележени во историјата на Скопје.

Со секоја стара или нова фотографија или настан или случка се збогатува културното наследство на градот Скопје.Богатата збирка на фотографии и настани ќе им овозможи на генерациите кои доаѓаат да го запознаат Скопје од минатото, Скопје кое е толку многу зборувано и посакувано, Скопје за кое многу говорат дека бил град со душа.

ВЕСТЕЛ е компанијата на Вени ... Адреса за испраќање преку пошта:

ВЕСТЕЛ
Веселин Стефановски
Јане Сандански 52/2/12 1000 Скопје

Фотографии Стари Современи Настани

Преглед на фотографии и настани од Скопје

  1. Современи фотографии
  2. Плоштад
  3. Мостови
Изработка и идеја - ВЕСТЕЛ
e-mail: staroskopje@gmail.com
адреса Јане Сандански 52/2/12 Скопје
www www.vestel.com.mk
Веселин Стефановски
адреса Јане Сандански 52/2/12 1000 Скопје

Скопјани повелете со вашите приказни и фотографии ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter