Search This Blog

Thursday, January 29, 2009

НАТО е „семеен бизнис“ ... Македонија не е поканета на самитот на НАТО во Стразбург ...

http://www.vreme.com.mk/images/Image/nato%20samit%20(Small).jpg

Апатурај (портпаролот на НАТО) одговарајки на прашање зошто Македонија не е поканета на самитот на НАТО во Стразбург, кој ке се одржи во април - ладно одговорил ова е „семеен бизнис“ и оние кои не се членови на семејството не се поканети да присаствуваат ...

читај повеќе »

Индиректно Апатурај ни порачува решете го прво проблемот со Грција и потоа ке Ве покануваме ...

1 comment:

Anonymous said...

Uf,kakvo li "iznenaduvanje" od ovie nasi "ptijateli".Dokaz deka se navistina ne ni se bas blagonakloneti.

Blog Archive

Site Meter