Search This Blog

Thursday, January 08, 2009

Фото стории од Македонија ...

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/images/countries/Macedonia.jpg

клик на сликата за поголема ... клик тука за maps.google ...

читај повеќе »

Фото стории од Македонија ... тука ке бидат сместени сите фото стории од места кои ми биле доволен предизвик за фото строрија ... секако дека листата треба да се дополнува ... едноставно до некои мои омилени дестинации сеуште не сум бил со апаратот во раце ... Охрид на пример ...

 1. СЕЛСКИ ТУРИЗАМ - ЈАНЧЕ ... 6 Февруари, 2007 - 06:39
 2. ВИТОЛИШТЕ ... СИНТЕЗИС ... СЕЛСКИ ТУРИЗАМ ... 10 Јуни, 2007 - 18:39
 3. ВЕВЧАНИ - Држава ... 17 Јуни, 2007 - 19:50
 4. РОСТУШЕ - Езеро Локув ... 23 Јуни, 2007 - 20:53
 5. ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО ... Lake Prespa ... 21 Август, 2007 - 12:37
 6. Скијачкиот центар - Кожуф ... Ski centar Kozuf ... 27 Октомври, 2007 - 11:02
 7. Област Азот (Велешко) ... 31 Мај, 2008 - 11:36
 8. Виница ... Vinica ... 10 Јуни, 2008 - 13:21
 9. Вардарска Долина ... 20 Јуни, 2008 - 10:45
 10. Дојран - туристички хит ... со исклучена вода ... 5 Јули, 2008 - 11:47
 11. Џепчиште - Индустриска зона ... 11 Јули, 2008 - 10:34
 12. Мариово ... Mariovo ... 13 Јули, 2008 - 14:49
 13. Фотошопиран Тепих ... 31 Август, 2008 - 18:02

No comments:

Blog Archive

Site Meter