Search This Blog

Tuesday, January 13, 2009

Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ...

Денеска цел ден нешто ми фали ... На медиумите кои ги пратам - не слушнав ниту видов ниедна рекламна кампања на Владата ни ... Дали навистина почна период на прекин на владините рекламни кампањи, поради изборите ...

читај повеќе »

Научен на нив ... под влијание на познатиот Павлов синдром, нешто ми фали ... се потам ... чудно се однесува мојот организам кој се научи на дневни дози на владини рекламни кампањи ... што убаво заспивав кога ги слушав ...

Аман, вратете ги рекламите ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter