Search This Blog

Tuesday, January 06, 2009

Коледе Леде 2009`та ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-34.jpg?t=1231246895

читај повеќе »

И оваа година утрово не пробудија коледарчиња ... како и минатата година побројни и погласни беа циганчињата од блиските диви населби ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-34.jpg?t=1231246995

http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=Kolede%202%20%28Large%29.jpg


No comments:

Blog Archive

Site Meter