Search This Blog

Tuesday, January 13, 2009

Тонич го преименува Груевски во “Пастир“ ... Жерновски во “Лицемер“ ...

Од вчера навака Премиерот Груевски доби нов прекор “Пастир“... за прекорот “Пастир“ Груевски веројатно му должи на новинарот Тонич - од познатататото Сценарио за интервју со Премиерот ... опозиционерите во парламентот ги искористија пратеничките прашања да го именуваат Груевски како “Пастир“ ... Жерновски на вчерашната седница додаде уште еден “Лицемер“ ...

читај повеќе »

Груевски со кисела насмевка на лицето ги издржа стоечки нападите ... веројатно боксерскиот стаж допринесе да знае да прима удари ...

1 comment:

Anonymous said...

Deckive samo da go poglednat rejtingot i sve ke im bide jasno a posebno rejtingot na Gluevski,kako sto go imenuvas ti batka, onaka "slucajno" neli? Zernovski............daj batka ne se zaebavaj ,ziti sve.

Blog Archive

Site Meter