Search This Blog

Sunday, January 04, 2009

Снегот и студот ја “окупираа“ Македонија ...

http://img-fotki.yandex.ru/get/6/the-veselchak.17/0_5146_67877c7_L.jpg

По неколку зими кога само го мирисавме снегот - оваа година снегот реши да ги тестира градските татковци до каде се со можностите на градот да го очисти и во услови на снег го направи проодно Скопје ... и пошироко патните правци низ цела Македонија ...

читај повеќе »

На снегот кога тој ке падне над десетина сантиметри фанови му се само дечињата и скијачите се разбира ...за сите останати е елементарна непогода ...

http://www.foto.ua/sm/fotoua/fileslibrary/img/club.foto.ua/articles/Olympus/Mju-300-Sneg.jpg

http://www.maticanaiselenici.com/images/news/snegvoskopje1903.jpg

http://www.vreme.com.mk/images/Image/sneg%20(Small).JPG

http://img486.imageshack.us/img486/1548/r32snow8tj7zf7.jpg

http://makpetrol.com.mk/Planinari/Galerija/Midzor-mart-2006/Midzor-03.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter