Search This Blog

Thursday, January 08, 2009

Светски фото стории ...

http://www.dailygalaxy.com/photos/uncategorized/2007/11/14/grace_map_of_earth.jpg

клик тука за maps.google.com ...

читај повеќе »

Светски фото стории ... тука ке сместувам разни збирки на фотки кои сум ги наоѓал по нет - а се однесуваат на за некое за мене езотично место или држава ... ај белки од догодина ке се симнат визите па повторно ке почнеме да гледаме во живо по белиот свет ... тогаш можеби и некоја моја фотка ке можам да направам ... и така имам желба од младоста со комбе да ја поминам целата обала во сите ЕУ држави ...

  1. Самба Рио ... Rio Samba ... 8 Февруари, 2008 - 19:11
  2. „Погледни ја Бугарија” ... изложба на фотографии од Георги Величков ... 21 Април, 2008 - 10:11
  3. Гром ... молња ... 11 Јуни, 2008 - 16:33
  4. Гренланд ... Greenland ... Grønland ... 14 Јуни, 2008 - 12:02
  5. Водопади ... 14 Јуни, 2008 - 14:50
  6. Пиринска Македонија ... фотки ... 30 Август, 2008 - 11:53
  7. АБХАЗИЈА фото сторија ... Абхазия ... Abkhazia ... 6 Септември, 2008 - 09:54
  8. ШКОТСКА - фото сторија ... 7 Септември, 2008 - 09:48

No comments:

Blog Archive

Site Meter