Search This Blog

Sunday, January 18, 2009

Има ли договор Груевски - Бошковски ...

http://www.telma.com.mk/vesti/lj.jpg http://www.vmro-dpmne.org.mk/vesti/images/Vrakanjeto%20na%20Ljube.jpg http://star.dnevnik.com.mk/izdanija/2055/3661.jpg

Се разбира не мислам на писмен договор - туку на усмен кој бил постигнат во комуникацијата на Премиерот и Бошковски ... кој према Утрински бил постигнат по спектакуларното враќање на Бошковски од Шевенинген:

читај повеќе »

Бошковски неколку пати потсетува на овој договор ... Прашањето ми е имало ли договор Груевски Бошковски и кој не се придржува на договорот ... Дали тој договор е причината што Груевски сеуште ја нема дадено подршката на Иванов ...

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/A38E43D671FD8445BFE7B8DCC87EA2C8.jpg

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/195A78C917942642B88DAECAECD0DD53.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter