Search This Blog

Tuesday, January 13, 2009

Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ..

СДСМ е свесна дека неможе да ги добие овие претседателски избори и се одлучи на компромитирање на евентуалните и можни кандидати на ВМРО-ДПМНЕ ...

читај повеќе »

Јавноста одавна шпекулираше дека можни кандидати за Претседател кои би го подржале ВМРО-ДПМНЕ се Љубе Бошковски и Срѓан Керим ... Медиумите за кои сеуште може да се каже дека имаат некаква наклонетост кон СДСМ т.е. Бранко Црвенковски, најпрвин почнаа да го споменуваат многу често Љубе Бошковски како претседателски кандидат, кој во последно време нема баш некоја голема подршка кај врвот на ВМРО-ДПМНЕ ... за да денеска успешно го компромитираат името на Срѓан Керим, предложувајки го за заеднички кандидат на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ на следните претседателски избори ...

Моите шпекулативни информации велат дека ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со свој кандидат за претседател на МК - кој ке биде жена кандидат ... име нема да спомнувам ...

1 comment:

Anonymous said...

Ovoj Zaev neka e ziv i zdrav ama navistina ne go biva batkata,ednostavno nema kapacitet a i ovie od sdsm istrcuvaat kako..... gluvcite vo vicot koga igrale fudbal........."a nisto nisto i NIE se butkavme",demek i ovie jadnive od sdsm imaat kandidat,ooooooo utepani od gospod se zimi majka......kako onaa nasata ... videla zabata konjot se potkovuva pa i ona dignala noga...abe kakov Kerim kakvi bakraci,covekot tolku godini ne e vo Makedonija,baska imaat isti aspekt na gledna tocka so sdsm za prasenjeto za imeto....taka da ednostavno nema teorija.

Blog Archive

Site Meter