Search This Blog

Friday, January 30, 2009

На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ...

http://media.a1.com.mk/media/vesti200/ivanov-chekredzi.jpg

Гледам дека од вчера навака изборниот штаб на Ѓорѓе Иванов му отвори блог на својот председателски кандидат ...

читај повеќе »

Досега има неколку написи на блогот:

 • ПОЧИТУВАНИ ... 29 Јануари, 2009 - 06:01 ... ... Ова е официјалниот блог на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Д-р Ѓорѓе Иванов. Добредојдени сте. Информирајте се тука за најновите активности. Содржините ќе бидат навреме ажурирани, информациите ќе ги добивате навремено. Во иднина ќе следат мали измени во концептот на блогот. ... ... во постот е подигната биографијата на Ѓорѓе Иванов ...
 • БЛАГОДАРНОСТ ... 29 Јануари, 2009 - 06:47 ... 29 Јануари, 2009 - 06:47 ... ... Сакаме да изразиме огормна благодарност до сите граѓани на Република Македонија кој што се одзваа на нашиот повик за собирање на граѓански потписи за подршка на кандидатурата за претседател на Република Македонија, г-динот Горѓе Иванов. ... ...
 • СПМ го поддржа Ѓорѓе Иванов ... ... 29 Јануари, 2009 - 20:15 ... ...
 • Ѓорге Иванов на средба со Сојузот на стопански комори ... ... 29 Јануари, 2009 - 21:53 ... ...
Блогот е технички одлично подготвен, има меил за комуникација ... ПП порака не е дозволена ... се пратат и YouTub вести за Иванов ... се на се фали само личното присаство на Иванов и неговата комуникација со читателите кои коментираат и поставуваат прашања ... Блог кој нема личен печат на сопственикот и негови лични постови и коментари - не е блог, туку само збир на агенциски вести за името на Иванов ... и тоа избор на само позитивни агенциски вести ...

Од мене многу здравје и среќа во изборот кој однапред е со добитна комбинација, но сепак ке мора и да се одработи ... бидејки против себе има сериозни играчи ... Професијата на Иванов кога ке го изберат, нема да биде да пишува - каде очито покажува дека добро се снаоѓа .. професијата ке му биде да ЗБОРУВА И ДА ДАВА ИЗЈАВИ ... на сите поставени прашања ...

 1. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009 - 07:18
 2. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009 - 09:39
 3. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009 - 17:47
 4. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009 - 00:34
 5. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009 - 11:27
 6. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009 - 17:47
 7. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009 - 12:39
 8. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009 - 16:40
 9. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009 - 16:02
 10. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009 - 11:18
 11. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009 - 19:37
 12. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009 - 18:25
 13. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009 - 18:00
 14. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009 - 14:14
 15. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008 - 17:28
 16. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008 - 00:43
 17. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008 - 11:28

No comments:

Blog Archive

Site Meter