Search This Blog

Sunday, January 18, 2009

Еден, два, три - ко се лепше намести ...

Еден, два, три - ко се лепше намести ...

1.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/1Large-9.jpg?t=1232310477

Денеска направив нова серија на фотки низ Градскиот парк ... како што гледате водата во езерцата е смрзната и можело слободно да се одржи такмичење во лизгање слободен стил ... овие неколку девојки и дечковци ми позираа на моја молба во стилот на играта од моето детство ... “Прва кралица еден, два три - ко се лешше намести ...“... Нешто ми се видоа познати ликовите - но знаете како стар човек има проблем со меморија ...

читај повеќе »

2.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/2Small.jpg?t=1232310802

3.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/3Large-9.jpg?t=1232310833

4.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/4Large-10.jpg?t=1232311981

5.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/5Large-10.jpg?t=1232310861

Симпатичната Марија на која и фалат клизалки за да изведе некоја пируетка ... на прва се гледа дека е талент ...

6.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/6Large-10.jpg?t=1232310892

Гордата мама Елизабета ... мислам мама на Марија ... така треба девојчињата во тие години не треба сами да се пуштаат по парковите ...

7.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/7Large-8.jpg?t=1232310929

8.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/8Large-8.jpg?t=1232310959

Фоткава покажува дека е зајдисонце, и тоа е причината Што некои фотки од овој серијал се малку поматни ...

9.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/9Large-8.jpg?t=1232312054

10.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/10Large-8.jpg?t=1232312084

Две девојчиња албанчиња ... беа многу комуникативни ... ми ги кажаа и имињата но јас пусти ги заборавив ...

11.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/11Large-7.jpg?t=1232312111

12.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/12Large-7.jpg?t=1232312207

13.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/13Large-5.jpg?t=1232312234

14.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/14Large-5.jpg?t=1232312263

15.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/15Large-5.jpg?t=1232312292

16.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/16Large-5.jpg?t=1232312316

17.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/17Large-5.jpg?t=1232312346

Подолу ке ви дадам линково од мои предходни фото сесии од градскиот парк ...

  1. Скопје - Градски парк ... рана есен ... Skopje Gradski park - rana esen ... 19 Октомври, 2008 - 22:26
  2. Уживање ... Градки парк Скопје ... 21 Октомври, 2008 - 22:17
  3. Татко и син ... Градски парк Скопје ... Ден на мaкедонската револуционерна борба ... 23 Октомври, 2008 - 14:04
  4. Интермецо ... Градски парк рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 13:30
  5. Шатки - Градски парк рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 16:11
  6. Музичка школка - Градски парк ... рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 19:52
  7. Реконструкција на градскиот парк ... 2 Ноември, 2008 - 12:42

No comments:

Blog Archive

Site Meter