Search This Blog

Monday, January 26, 2009

„Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ...

Кандидирајки го Љубомир Фрчковски СДСМ изгледа сака од овие претседателски избори да направи театар/циркус ... да не “забавуваат“ најсериозните два кандидата, кои потекнуваат од ист факултет ... и дваицата се професори на Правниот Факултет Скопје ...

читај повеќе »

Забавата веќе почна, Фрче изјави дека - до скоро Иванов од благодарност кон него, го праќал да му “купува бурек“ ... го нарекува Иванов “кандидатче“ кое му должи (не кажа што ...)...

Груевски изјави дека се чуди на лицето Б.Ц. што го кандидира Фрчета, бидејки тој во некоја прилика му рекол дека Б.Ц. го ишутирал од кабинетот ... сега веќе најверојатниот претсетателски кандидат на СДСМ и НСДП ...

Иванов веќе две/три недели се појавува таму каде што е Груевски ... за да биде виден/сликан ... денеска веќе е пуштен и сам да шета со партиско возило на ВмроДпмне и обезбедување ... посетува амбасади и црковни великодостојници ... дава изјави и не се насмевнува ...

„Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter