Search This Blog

Tuesday, January 27, 2009

Давам Пратеничко за Градоначалничко место ... ?!

Либералдемократикте кои сами трчаат на овие извори изгледа ке излезат со паролата: Давам пратеничко за Градоначалничко место ...

читај повеќе »

Се шпекулира дека Манасиевски и Пенов ке се кандидираат за градоначелници на Скопје т.е. Општина Центар ... пораката е моќта и парите се очекува да отидат во општините ... башка таму мандатот е пет години ... и полно тендери ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter