Search This Blog

Friday, January 30, 2009

Самојед ... Градски парк Скопје ... убав зимски ден 2009-та ...

Самојед ... Градски парк Скопје ...

1.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-39.jpg?t=1233336137

Сибирски Самојед е една од најубавите сорти на кучиња што сум ги видел ... весело, крупно и убаво куче ... малку го сликав малку се поиграв со него ... сличен примерок малку понизок по раст имам видено/сликано и во Ново Лисиче ...

читај повеќе »

Овој пес кој е случајно сликан во Градскиот парк - Скопје ... примерок кој стално учествува на изложби во Македонија ... има и некои награди ... “Домино“ му е името ... за почеток ке одат само мои фотки а подоцна ке ги едитирам фотките што ке ми ги пратат сопствениците/чките ... Чест гостин е на Ски-центарот Кожуф ... Очито е дека ова куче има добри домаќини/ки кои се гржат за него ... видете му ја белината на влакното и убаво негуваната надворешност ... осем што јас сакав да се поиграм со “Домино“ - посакаа и сите дечиња кои се најдоа во блиската околина ... “Домино“ е свесен за својата убавина и уживаше во играта со сите ...

2.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-39.jpg?t=1233336750

3.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-35.jpg?t=1233336778

4.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/4Large-35.jpg?t=1233336804

5.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/5Large-33.jpg?t=1233336831

6.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/6Large-31.jpg?t=1233336856

7.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/7Large-27.jpg?t=1233336886

8.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/8Large-27.jpg?t=1233336910

9.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/9Large-25.jpg?t=1233336942

Подолу ке ви дадам линково од мои предходни фото сесии од Градскиот Парк Скопје ...

 1. Скопје - Градски парк ... рана есен ... Skopje Gradski park - rana esen ... 19 Октомври, 2008 - 22:26
 2. Уживање ... Градки парк Скопје ... 21 Октомври, 2008 - 22:17
 3. Татко и син ... Градски парк Скопје ... Ден на мaкедонската револуционерна борба ... 23 Октомври, 2008 - 14:04
 4. Интермецо ... Градски парк рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 13:30
 5. Шатки - Градски парк рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 16:11
 6. Музичка школка - Градски парк ... рана есен 2008 ... 24 Октомври, 2008 - 19:52
 7. Реконструкција на градскиот парк ... 2 Ноември, 2008 - 12:42
 8. Еден, два, три - ко се лепше намести ... Градски парк ... зима 2009-та ... 18 Јануари, 2009 - 21:51
 9. Градски Парк - Скопје ... Лизгачка патека ... Пируетки во Градски парк Скопје ... 19 Јануари, 2009 - 19:06
 10. Од кого се оградува Градскиот парк - Скопје ... секоја ограда само ограничува ... оградите не носат слободи ... 20 Јануари, 2009 - 18:10
 11. Гуски ... Градски парк зима 2008/9-та ... 21 Јануари, 2009 - 21:02
 12. Градски парк - Скопје ... по снегот - зима 2008/9 ... 25 Јануари, 2009 - 18:29

No comments:

Blog Archive

Site Meter