Search This Blog

Wednesday, January 07, 2009

Христос се роди ...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Christ_oriental.jpg/200px-Christ_oriental.jpg

Христос се роди - навистина се роди ... честит празник на сите оние на кои христовото учење им е во нивните срца ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter