Search This Blog

Friday, January 02, 2009

Што ме веселеше во 2008-ма ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-13.jpg?t=1223232209 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-29.jpg?t=1230404710 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-17.jpg?t=1225657671

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/GradskiparkSkopje8Large.jpg?t=1224456802 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/54Large.jpg http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/0Large-2.jpg

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/4Large-3.jpg?t=1229250439 http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/24Large.jpg?t=1230148314 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-30.jpg?t=1230580672

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/28Large-1.jpg?t=1230511844 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-31.jpg?t=1230738339 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/Skopjepanorama39PremaSobranie5Large.jpg

Осем моменти од приватниот живот, посебно ме веселеа многуте фото галерии/стории - кои редовно ги споделував со Вас ...

читај повеќе »

Успеав дури и малку да ги подредам во посебни постови каде линковски ги поврзав повеќето фотогалерии/фотостории на иста тема ...

Останаа уште барем стотина фото приказни.стории - од кои дел ке објавам зимава ... а направени се планови за снимање на уште сттотина локации во Македонија кои планирам да ги посетам и за кои ке направам посебни фото стории ...

Се надевам и Вас ве веселев со моите фото стории ...

Надолу ке издвојам по една фотка од оделни фото сториина кои ако кликнете ке ве одведе до односната фото сторија ...

 1. св. Ѓорѓи - Старо Нагоричане ... sv. Đorđi Staro Nagoričane ... св. Ђорђе Старо Нагоричино ... sv. Djorde Staro Nagoricino ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-13.jpg?t=1223232209

 2. Лесновски Манастир ... фото стории ...

  http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=Lesnovski%20Manastir%20kolaz%201%20%28Large%29.jpg

 3. Манастир „Св. Јоаким Осоговски“ - Крива Паланка ... фото сторија ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-29.jpg?t=1230404710

 4. Скопје ... фотографии ... Skopje ...
 5. СКОПЈЕ - панорами према Центар ...
 6. Скопје ноќни фотки ... Камени мост, плоштад и улица Македоија ...
 7. Скопско кале - сутон и ноќ ... ноќни фотки ...
 8. Скопје - Градски парк ... рана есен ... Skopje Gradski park - rana esen ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/GradskiparkSkopje8Large.jpg?t=1224456802

 9. УТРО во мојата дневна ...

  http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/4Large-3.jpg?t=1229250439

 10. Скопје ... Убав ден за сликање ... фото сторија ...

  http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/24Large.jpg?t=1230148314

 11. Новогодишна атмосфера - Скопје 2008 ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-30.jpg?t=1230580672

 12. Музејот на Македонија - годишна археолошка изложба 2008-ма ... фото сторија ...

  http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/28Large-1.jpg?t=1230511844

 13. Стара чаршија - Скопје ... тажна ноќна фото приказна ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-31.jpg?t=1230738339

 14. Св. Димитрија - Скопје ... ноќни фотки ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-17.jpg?t=1225657671

 15. 5-те Цркви (Лавра) кај Дељадровце ... близу Миладиновце и Рафинеријата ОКТА ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/5-13Large.jpg?t=1226870468

 16. БАЊА СТРНОВАЦ - Старо Нагоричане ... BANJA STRNOVAC - Staro Nagoričane ...
 17. Голема Богородица - Успение на Пресвета Богородица ... Забел - Старо Нагоричане ... Golema Bogorodica ... Zabel ...

  http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/MapazaZabelsobrojkiLarge.jpg?t=1219949798

 18. Куманово ... фотки ... Kumanovo ...
  http://i108.photobucket.com/albums/n16/djurob/Sokolana.jpg
 19. Кратово/ски - фото стории ...

  http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=kolaz%20-%20stara%20carsija%201%20%28Large%29.jpg

 20. Тиквешко - фото стории ...

  http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=Tikvesko-miks-suton-1.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter