Search This Blog

Monday, January 12, 2009

Албанија и Косово буткаат - Мини шенген-зона ... „АЛМАКОС“(Албанија, Македонија, Косово) ...

Откако на Албанија и завршивме работа со „Јадранската група“ - на принципот „Во НАТО со јато“ ... сега Албанија и Косово (претседателите на Албанија и на Косово, Бамир Топи и Фатмир Сејдиу), заговараат мини шенген зона ... Косово, Албанија, Македонија ... „АЛМАКОС“(Албанија, Македонија, Косово) ...

читај повеќе »

Веќе се јавија дел од нашите албански партии (НД, Адријан Хоџа) кои се налепија на идејата ... Македонија/Македонците нема што да бараат во таква мини шенген зона/држава ... доста ги носиме на грб нашите Албанци ... Некој срамежливо ја најавува „АЛМАКОС“ ... ја бутка во некоја нова фаза ...

1 comment:

Anonymous said...

Starive velat rani kuce da te lae (vo nas slucaj da te grizne) na "zapad" vakvite kucinja ednostavno gi kastriraat a tie sto griznale gi "uspivaat"......i tocka.......i mukla.

Blog Archive

Site Meter