Search This Blog

Thursday, January 08, 2009

54-ка ...

Од денеска па до истиот ден во идната година ке се возам со 54-ка ... верувам дека “автобусот“ - кој е од старите модели ке вози и оваа година со иста снага како и минатите ... ке подкашлува малку ... некои од помладите ке се подсмеват на “стариот стил на возење“ ... но јас ке се трудам да учам од помладите возачи и да го прилагодувам мојот “автобус“ на потребите на времето во кое живееме ...

читај повеќе »

Од 54 до 104 има уште 50 броја ... доволно многу за да се раскажат уште многу стории ... некои нема да бидат многу убави бидејки нели моделите застаруваат и зарѓуваат ... но срцето и душата на возачот се полни со енергија и не се даваат ... додека е разумот бистар ке се дружиме ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter