Search This Blog

Thursday, January 22, 2009

Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ...

Тачи знае да понекогаш да блесне “зелена изјава“ ... како онаа дадена за А1 - ДПА ќе биде одлучувачки фактор за новиот шеф на државата ... каде вели:

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter