Search This Blog

Thursday, January 29, 2009

Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ...

http://media.a1.com.mk/media/vesti200/gjorgi-ivanov1.jpg http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/3F40425ECE9B8941AE82975667CAF403.jpg

Од моментот на номинацијата како кандидат на ВмроДпмне, Ѓорѓе Иванов се однесува како веќе избран Претседател на РМ ...

читај повеќе »

 • веднаш го пратат сите електронски медиуми - особено телевизиите ... дава кратки и долги интервјуи во весниците, гостува во специјални емисии ...
 • доби личен автомобил и лично обезбедување ...
 • протокол ...
 • првите посети му беа протоколарни кај Поглаварот на МПЦ, кај Главешината на ИВЗ и кај Чешката амбасата - која претседава со ЕУ ...
 • вчера веќе беше кај приватните стопанственици и коморите, да се запознае со стопанството ...
 • утре веројатно ке почнеме да го гледаме по пазарите како се поздравува со народот ...
 • можно е дури и кај воениот врв да го представат ...
 • можеби и со МНР ...
 • сето ова е протокол на Претседател но не и кандидат за Претседател на РМ ...
Бидејки кампањата за избор е веќе дефакто почната - реагираа надлежните за контрола на електронските медиуми ... ке ги казнуваат сите кои предвремено ја стартувале кампањата ... не смејат кандидатите да се покануваат на гостување во специјални емисии ... чинам некои кандидати веќе беа гости или се планира нивно гостување ... може да ги има само на вести ... ??! ... на тој начин пак се фаворизира одреден кандидат ... нема рамноправност на представување на кандидатите - да речеме ако две минути си потрошил на вестите за Иванов, исто толку време да мора да се потроши на сите кандидати ...
Поранешни написи на слична тема:
 1. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009 - 17:47
 2. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009 - 00:34
 3. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009 - 11:27
 4. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009 - 17:47
 5. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009 - 12:39
 6. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009 - 16:40
 7. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009 - 16:02
 8. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009 - 11:18
 9. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009 - 19:37
 10. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009 - 18:25
 11. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009 - 18:00
 12. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009 - 14:14
 13. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008 - 17:28
 14. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008 - 00:43
 15. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008 - 11:28

No comments:

Blog Archive

Site Meter