Search This Blog

Thursday, October 23, 2008

Виза ај батали - фото стории ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/zivotbezgraniciangliskiLarge.jpg?t=1223116510

читај повеќе »

Виза ај батали - фото стории ...

 1. Треба да учиме за визите од Бугарскиото искуство ... петок, март 03, 2006
 2. На кое ниво паднавме ... среда, април 05, 2006
 3. Македонија е карантин за ЕУ ... четврток, април 13, 2006
 4. Бесплатни визи за Полска ... петок, април 07, 2006
 5. Македонија е дефакто протекторат ... 12 Април, 2006
 6. Македонија е карантин за ЕУ ... 13 Април, 2006
 7. Дволичноста на Европа ... недела, јуни 18, 2006
 8. Новите пасоши ... четврток, јуни 22, 2006
 9. БУГАРСКИ ПАСОШИ ... 13 Август, 2006
 10. НЕ ЗА ВИЗИТЕ И ВИЗНОТО ГЕТО !! - Виза, ај батали! ... 31 Октомври, 2006
 11. ВИЗА - ај батали! - Не играј пред амбасада, играј на подиум ... 3 Ноември, 2006
 12. ПОСТЕРИ - ВИЗА, АЈ БАТАЛИ! - VISA, FORGET ABOUT IT! ... 6 Ноември, 2006 - 01:04
 13. ВИЗА ПРОТЕСТИ - посета на организаторите ... 7 Ноември, 2006
 14. Зошто Македончето Ќути, Трпи, Трае ... 7 Ноември, 2006 - 14:51
 15. ВИЗА АЈ БАТАЛИ - бидна - фотки ... 9 Ноември, 2006
 16. ПАСОШ - МК ... 4 Јануари, 2007
 17. Б‘ЛГАРСКИТЕ ПЕТ МИНУТИ ... 5 Јануари, 2007
 18. ОБЕЗЛИЧУВАЊЕТО НА НАЦИЈАТА - како светски процес ... Со посебен осврт на обезличувањето на Македонската Нација ... 26 Јануари, 2007 - 13:41
 19. Зошто сеуште сме - визно гето за ЕУ ... 1 Април, 2007
 20. ВИЗНИ ПРЕГОВОРИ ... 13 Април, 2007 - 16:26
 21. Укинување на визите кон ЕУ ... 3 Ноември, 2007 - 19:14
 22. ЕУ, визите & западен Балкан ... 19 Јануари, 2008 - 13:00
 23. Утешителна награда - укинување на визите ... 4 Октомври, 2008 - 12:21

No comments:

Blog Archive

Site Meter