Search This Blog

Wednesday, October 29, 2008

Телефонскиот тефтер на Бајруш Сејдиу ...

Кој се` бил во телефонскиот тефтер на Бајруш Сејдиу ... ова е меѓу првите мерки кој ги спроведува истрагата ... со кого често разговарал осомнечениот ... до таква информација лесно се доаѓа кога се прати телефон и меил комуникацијата ... а помагаат и телефонските тефтери на осомнечениот ... инбоксите ...

читај повеќе »

Прва мерка на истрагата беше сменувањето на првиот и вториот ешалон во кумановската полиција ... бидејки пред нивни очи се одигрувал криминалот а тие не го приметиле ... “виделе“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter