Search This Blog

Saturday, October 11, 2008

Росна ливада - Ново Лисиче, рана есен ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-14.jpg?t=1223746405

Росна ливада - Ново Лисиче, рана есен ...

читај повеќе »

2.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-14.jpg?t=1223746756

3.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-14.jpg?t=1223746805

4.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/4Large-13.jpg?t=1223746845

5.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/5Large-13.jpg?t=1223746925

Раната есен оваа година донесе доста дожд ... одраз на сето тоа е зазеленување на ливадите по парковите како да е рана пролет ...

Велат дека и во Мариово е вака прекрасно во рана есен ... кога тревата повторно разеленува ...

1 comment:

Anonymous said...

Aj vidi so e rabotava so Partizanskive filmoj na sitel, da ne receam na srpskava informativna televizija.

Blog Archive

Site Meter